Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 78
Jucate in total: 1,643,517
Useri online: 1
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Cab Driver
Description: Cab Driver este cel mai nou joc adaugat in categoria jocuri taxi. Fiind un taximetrist de meserie, tu trebuie sa duci oamenii la destinatie. Ai o anumita limita de trecut in fiecare level ! Ai grija insa, clientii platesc mai bine daca masina este in stare perfecta! Succes!
Played: 21,619
Added: 3 Martie 2012
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Cab Driver
Comments:
1
Guest (20 Aprilie 2012):
imi place
Guest (12 Aprilie 2012):
GUEST APRILIE Happy  Sad  Wink  @  Cool  Wave  Hmm...  Clap hands
Guest (6 Aprilie 2012):
ooooooooooo super tare jocul Clap hands  Wave  Cool  Sad  Sad  Sad
Guest (31 Martie 2012):
misto Clap hands
Guest (20 Martie 2012):
misto jok
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Taxiul pe deal
Taxiul pe deal
In jocul Taxiul pe deal actiunea se petrece in New York. Este un joc ce face parte din categoria jocuri taxi. Si scopul lui este acela de a sta cat mai mult in aer pe dealuri si de a ajunge cat mai rapid la destinatie. Un joc foarte interactiv!
GabCab
GabCab
Jocul GabCab este unul foarte amuzant, ce se incadreaza cu succes in categoria jocuri taxi. In acest joc tu trebuie sa iei clientii de la anumite locatii si sa ii duci acolo unde vor, mai interensat este ca poti lua pana la 3 clienti diferiti. Controlul se face cu ajutorul mouse-ului!
Crazy Shuttle Taxi
Crazy Shuttle Taxi
Cele mai haioase jocuri taxi le gasesti doar aici. In acest joculet, misiunea ta este sa iei cati mai multi clienti, si sa calci cat mai multi oameni. Pentru a folosii NOS apasa tasta "S" ! Succes!
Arthur Taxi
Arthur Taxi
Arthur este cel mai rapid sofer din intreaga Londra, deasemenea el este o maimuta! Misiunea ta este sa-l ajuti pe Arthur sa gaseasca 5 clienti si sa ii duca pe fiecare la destinatiile alese in cel mai scurt timp posibil, deasemenea ai grija la politie, ei cred ca cimpanzeii sunt un pericol la volan! Un joc din categoria jocuri taxi!
Crazy taxi
Crazy taxi
Jocul Crazy taxi face parte din categoria jocuri taxi. Sari peste masinile concurente la trafic pentru a ajunge mai repede la destinatie.Succes!