Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 104
Jucate in total: 1,659,354
Useri online: 5
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Cursa din Paris
Description: Cursa din Paris este un joc online de condus masini. Scopul acestui joc este sa traversezi parisul fara a te rasturna. Aduna cat mai multe simboluri cu steagul Frantei pentru a aduna cat mai multe puncte.Succes!
Played: 2,341
Added: 9 Februarie 2012
Jocuri de condus > Jocuri cu masini > Cursa din Paris
Comments:
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Cursa murdara
Cursa murdara
Jocul Cursa murdara este un joc ce apartine categoriei jocuri cu masini. In acest joc scopul tau este acela de a castiga cursa dar si de a te feri de ceilalti participanti la cursa care iti vor raul si trag cu diferite lucruri in tine. Acest joc se joaca cu ajutorul mouse-ului.
Turbo Monster Truck
Turbo Monster Truck
Jocul Turbo Monster Truck este un joc de condus, tot ce trebuie sa faci este sa conduci Monster Truckul cu mare grija,la fel ca si un profesionist, si sa ai grija sa nu te rastorni, aduna cat mai multe simboluri pentru a aduna puncte.
Brum
Brum
Jocul Brum este un joc de condus.Colectioneaza cat mai multi saci cu bani si ai grija la obstacole. Succes!
Curse cu masini
Curse cu masini
Jocul Curse cu masini este un joc de condus. Nu ii mai suporti pe fitosii cu porche si bmw? acum ai ocazia sa le arati ce sofer esti! Depaseste-i si fi primul la finish! Succes!
Plimbare catre casa
Plimbare catre casa
Jocul Plimbare catre casa este un joc online de condus. Plimba-te si aduna cat mai multe monede posibile.Drumul spre casa a fost mereu placut,dar daca ai gasii monezi pe jos, ar fii extraordinar.