Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 132
Jucate in total: 1,616,732
Useri online: 2
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Campinatul de raliluri Hummer
Description: Campionatul de raliuri Hummer este un joc de condus. Condu cat mai bine Hummerul si castiga toate lap-urile. Demonstreaza ca esti cel mai bun sofer de Hummer! Succes!
Played: 1,723
Added: 7 Februarie 2012
Jocuri de condus > Jocuri cu masini > Campinatul de raliluri Hummer
Comments:
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Rally Fever
Rally Fever
In acest joc de condus trebuie sa ai grija sa nu-ti avariezi masina la raliu, poti folosi nitro pt un timp record
Cursa din Paris
Cursa din Paris
Cursa din Paris este un joc online de condus masini. Scopul acestui joc este sa traversezi parisul fara a te rasturna. Aduna cat mai multe simboluri cu steagul Frantei pentru a aduna cat mai multe puncte.Succes!
Cursa montana
Cursa montana
Acest joc face parte din categoria jocuri de condus. Scopul jocului este sa termini cursa in cel mai scurt timp posibil. Evita obstacolele precum copacii si bustenii, si colecteaza pompele de ulei pentru a marii viteza. Succes!
Cursa cu mini masina 2
Cursa cu mini masina 2
Jocul Cursa cu mini masina 2 face parte si el din categoria jocuri cu masini. In acest joc scopul tau este acela de a face curse cat mai rapide cu mini masina. Spor la alergat.
Conducatorul Destept
Conducatorul Destept
Conducatorul Destept este un joc din categoria jocuri cu masini . Deabia iesit de pe bancile scolii de soferi cu carnetu luat doar de cateva zile, vrei sa experimentezi placerea sofatului. Respecta regulile de circulatie, si condu foarte prudent. Succes!