Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 80
Jucate in total: 1,652,452
Useri online: 4
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Bombay Taxi
Description: Jocul Bombay taxi este un joc cu taxi. Parcheaza taxiul unde doreste clientul pentru a incasa banii pe cursa. Ai grija sa nu lovesti masina, altfel clientul se va speria.Succes!
Played: 7,511
Added: 6 Decembrie 2011
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Bombay Taxi
Comments:
1
Guest (25 Aprilie 2012):
super misto e jocul e prea tare!!!!pt cn a zis ca nu e tare e ...frate daca nu iti place jocul dc te mai joci??????
Guest (21 Aprilie 2012):
tare
Cool
Guest (8 Aprilie 2012):
e nasol un taxi
nu imi plac deloc pa
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Taxiul spatial
Taxiul spatial
Jocul taxiul spatial este un joc taxi in care tu esti soferul unei nave spatiale. Trebuie sa controlezi nava cat mai bine si sa preiei clienti ca apoi sa ii duci la destinatie.
Crazy Shuttle Taxi
Crazy Shuttle Taxi
Cele mai haioase jocuri taxi le gasesti doar aici. In acest joculet, misiunea ta este sa iei cati mai multi clienti, si sa calci cat mai multi oameni. Pentru a folosii NOS apasa tasta "S" ! Succes!
GabCab
GabCab
Jocul GabCab este unul foarte amuzant, ce se incadreaza cu succes in categoria jocuri taxi. In acest joc tu trebuie sa iei clientii de la anumite locatii si sa ii duci acolo unde vor, mai interensat este ca poti lua pana la 3 clienti diferiti. Controlul se face cu ajutorul mouse-ului!
Tripot Taxi
Tripot Taxi
Joaca acum cele mai bune jocuri taxi ! Toate rutele din oras sunt blocate, singura solutie sa duci clientul la destinatie este pe o autostrada cu 2 benzi ! Deplaseaza-te cat mai multi kilometri fara sa lovesti vreun alt participant la trafic, si aduna bonusurile de benzina sau repair ! Succes!
Taxiul Dragostei
Taxiul Dragostei
Acesta este un suberb joc cu taxi online ! Tu impreuna cu prietena ta calatoriti cu taxiul, dorinta de a o saruta pe partenera este foarte mare, asa ca va trebuii sa o faci pe furis fara ca soferul taxiului sa va vada, sau chiar si cei din exterior, alte masini,motorete, etc. Jucati cele mai frumoasa jocuri cu taxi doar aici. Succes!