Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 111
Jucate in total: 1,608,501
Useri online: 3
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Crazy taxi
Description: Jocul Crazy taxi face parte din categoria jocuri taxi. Sari peste masinile concurente la trafic pentru a ajunge mai repede la destinatie.Succes!
Played: 11,986
Added: 6 Decembrie 2011
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Crazy taxi
Comments:
1
Guest (11 Aprilie 2012):
eu sunt cel mai bunGuest (11 Aprilie 2012):
SOOPER
Guest (10 Aprilie 2012):
misto Clap hands
Guest (10 Aprilie 2012):
efain
Guest (8 Aprilie 2012):
numi prea place Hmm...
Guest (6 Aprilie 2012):
Hmm... mmm nu sunt hotarat  Hmm... mmm ba da stiu!!!  Clap hands  imi place foarte tare  Happy  ba nu  Wave fraieri  Sad  Sad  Wink  Cool  @  Happy  Sad  Wink  Clap hands  Hmm...  Cool
Guest (28 Martie 2012):
Wave buna
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Bombay Taxi
Bombay Taxi
Jocul Bombay taxi este un joc cu taxi. Parcheaza taxiul unde doreste clientul pentru a incasa banii pe cursa. Ai grija sa nu lovesti masina, altfel clientul se va speria.Succes!
New York taxi puzzle
New York taxi puzzle
Un joc interesant, scopul fiind sa altcatuiesti un puzzle destramat cu un taxiu in New York ! Ai nevoie de multa concentrare si agilitate, dar daca reusesti sa il termini vei demonstra ca esti cel mai bun la jocuri taxi ! Succes!
Taxi in oras
Taxi in oras
Jocul Taxi in oras face parte din categoria jocuri taxi. Fa rost de cat mai multi pasageri si condui la destinatie cat de repede poti.Succes!
Taxi in Oraselul cu Baloane
Taxi in Oraselul cu Baloane
Taxi in Oraselul cu baloane este un joc de condus in care lumea are nevoie de singuru taximetrist din oras, indiferent ca merg la pizza,cinema, sau chiar la uzina, oamenii au nevoie de un taximetrist care sai duca.
Taxi Driver Challenge 2
Taxi Driver Challenge 2
Avem pentru tine un nou joc din categoria jocuri taxi ! Gaseste cat mai multi clienti si dui la locatiile cerute pentru a face cat mai multi bani. Ai grija la celelalte masini si/sau la bordura sau alte obstacole! Succes!