Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 88
Jucate in total: 1,652,460
Useri online: 5
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Crazy taxi
Description: Jocul Crazy taxi face parte din categoria jocuri taxi. Sari peste masinile concurente la trafic pentru a ajunge mai repede la destinatie.Succes!
Played: 12,101
Added: 6 Decembrie 2011
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Crazy taxi
Comments:
1
Guest (11 Aprilie 2012):
eu sunt cel mai bunGuest (11 Aprilie 2012):
SOOPER
Guest (10 Aprilie 2012):
misto Clap hands
Guest (10 Aprilie 2012):
efain
Guest (8 Aprilie 2012):
numi prea place Hmm...
Guest (6 Aprilie 2012):
Hmm... mmm nu sunt hotarat  Hmm... mmm ba da stiu!!!  Clap hands  imi place foarte tare  Happy  ba nu  Wave fraieri  Sad  Sad  Wink  Cool  @  Happy  Sad  Wink  Clap hands  Hmm...  Cool
Guest (28 Martie 2012):
Wave buna
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
New York taxi puzzle
New York taxi puzzle
Un joc interesant, scopul fiind sa altcatuiesti un puzzle destramat cu un taxiu in New York ! Ai nevoie de multa concentrare si agilitate, dar daca reusesti sa il termini vei demonstra ca esti cel mai bun la jocuri taxi ! Succes!
Taxi Rush
Taxi Rush
Taxi Rush este un joc cu taxi online ! Tu esti un taximetrist, iar misiunea ta este sa duci oamenii la destinatie in cel mai scurt timp posibil, ce te faci insa, ca pe autostrada principala sunt foarte multe masini? Trebuie sa iti folosesti puterile speciale a taxiului tau si sa sari peste celelalte masini. Joaca cele mai frumoase jocuri cu taxi doar aici. Succes!
Taxi Parking
Taxi Parking
Taxi Parkin este un joc frumos in care trebuie sa parchezi propriul tau taxiu in spatiul special amenajat. Ai grija sa nu te lovesti de pereti deoarece vei pierde cursa. Taxi Parking este acel joc care nu trebuie ratat.
London MiniCAB
London MiniCAB
Acest este un joc din categoria jocuri taxi. Este prima zi ca sofer profesionist in renumitul oras Londra! Cetatenii acestui oras sunt foarte grabiti astazi, si au nevoie de un taximetrist profesionist care sa stie locurile. Gaseste clientii care au nevoie de un taxi, si dui pe acestia la destinatia dorita. Ai grija, din cand in cand trebuie sa mai faci si plinu rezervorului de benzina! Succes!
Taxi in Oraselul cu Baloane
Taxi in Oraselul cu Baloane
Taxi in Oraselul cu baloane este un joc de condus in care lumea are nevoie de singuru taximetrist din oras, indiferent ca merg la pizza,cinema, sau chiar la uzina, oamenii au nevoie de un taximetrist care sai duca.