Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 88
Jucate in total: 1,643,527
Useri online: 2
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Crazy taxi
Description: Jocul Crazy taxi face parte din categoria jocuri taxi. Sari peste masinile concurente la trafic pentru a ajunge mai repede la destinatie.Succes!
Played: 12,071
Added: 6 Decembrie 2011
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Crazy taxi
Comments:
1
Guest (11 Aprilie 2012):
eu sunt cel mai bunGuest (11 Aprilie 2012):
SOOPER
Guest (10 Aprilie 2012):
misto Clap hands
Guest (10 Aprilie 2012):
efain
Guest (8 Aprilie 2012):
numi prea place Hmm...
Guest (6 Aprilie 2012):
Hmm... mmm nu sunt hotarat  Hmm... mmm ba da stiu!!!  Clap hands  imi place foarte tare  Happy  ba nu  Wave fraieri  Sad  Sad  Wink  Cool  @  Happy  Sad  Wink  Clap hands  Hmm...  Cool
Guest (28 Martie 2012):
Wave buna
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Taxi Drive 2
Taxi Drive 2
Taxi Drive 2 este un joc similar celebrului joc de pe PC Taxi Driver in care trebuie sa duci pasagerii unde comanda. Ai mare grija sa nu te lovesti de pereti sau de celelalte masini.
Taxi Express
Taxi Express
Jocul taxi express este unul foarte amuzant, el este unul din multele jocuri taxi la care te amuzi. In acest joc scopul tau este acela de a duce clientii cat mai rapid la destinatie dar si de evita sa iti distrugi masina. Tine minte ca totusi poti castiga si bacsisuri daca le pui sa asculte muzica preferata.
London MiniCAB
London MiniCAB
Acest este un joc din categoria jocuri taxi. Este prima zi ca sofer profesionist in renumitul oras Londra! Cetatenii acestui oras sunt foarte grabiti astazi, si au nevoie de un taximetrist profesionist care sa stie locurile. Gaseste clientii care au nevoie de un taxi, si dui pe acestia la destinatia dorita. Ai grija, din cand in cand trebuie sa mai faci si plinu rezervorului de benzina! Succes!
Cab Driver
Cab Driver
Cab Driver este cel mai nou joc adaugat in categoria jocuri taxi. Fiind un taximetrist de meserie, tu trebuie sa duci oamenii la destinatie. Ai o anumita limita de trecut in fiecare level ! Ai grija insa, clientii platesc mai bine daca masina este in stare perfecta! Succes!
Bombay Taxi 2
Bombay Taxi 2
Alege nivelul si taxiul si incepe sa parchezi taxiul de la munca incercand sa eviti loviturile cu celelalte masini.