Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 395
Jucate in total: 1,664,385
Useri online: 2
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Crazy taxi
Description: Jocul Crazy taxi face parte din categoria jocuri taxi. Sari peste masinile concurente la trafic pentru a ajunge mai repede la destinatie.Succes!
Played: 12,134
Added: 6 Decembrie 2011
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Crazy taxi
Comments:
1
Guest (11 Aprilie 2012):
eu sunt cel mai bunGuest (11 Aprilie 2012):
SOOPER
Guest (10 Aprilie 2012):
misto Clap hands
Guest (10 Aprilie 2012):
efain
Guest (8 Aprilie 2012):
numi prea place Hmm...
Guest (6 Aprilie 2012):
Hmm... mmm nu sunt hotarat  Hmm... mmm ba da stiu!!!  Clap hands  imi place foarte tare  Happy  ba nu  Wave fraieri  Sad  Sad  Wink  Cool  @  Happy  Sad  Wink  Clap hands  Hmm...  Cool
Guest (28 Martie 2012):
Wave buna
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Taxi Rush
Taxi Rush
Taxi Rush este un joc cu taxi online ! Tu esti un taximetrist, iar misiunea ta este sa duci oamenii la destinatie in cel mai scurt timp posibil, ce te faci insa, ca pe autostrada principala sunt foarte multe masini? Trebuie sa iti folosesti puterile speciale a taxiului tau si sa sari peste celelalte masini. Joaca cele mai frumoase jocuri cu taxi doar aici. Succes!
Arthur Taxi
Arthur Taxi
Arthur este cel mai rapid sofer din intreaga Londra, deasemenea el este o maimuta! Misiunea ta este sa-l ajuti pe Arthur sa gaseasca 5 clienti si sa ii duca pe fiecare la destinatiile alese in cel mai scurt timp posibil, deasemenea ai grija la politie, ei cred ca cimpanzeii sunt un pericol la volan! Un joc din categoria jocuri taxi!
Tripot Taxi
Tripot Taxi
Joaca acum cele mai bune jocuri taxi ! Toate rutele din oras sunt blocate, singura solutie sa duci clientul la destinatie este pe o autostrada cu 2 benzi ! Deplaseaza-te cat mai multi kilometri fara sa lovesti vreun alt participant la trafic, si aduna bonusurile de benzina sau repair ! Succes!
Taxi Express
Taxi Express
Jocul taxi express este unul foarte amuzant, el este unul din multele jocuri taxi la care te amuzi. In acest joc scopul tau este acela de a duce clientii cat mai rapid la destinatie dar si de evita sa iti distrugi masina. Tine minte ca totusi poti castiga si bacsisuri daca le pui sa asculte muzica preferata.
Monster Truck Taxi
Monster Truck Taxi
Jocul Monster Truck Taxi este unul din jocuri taxi in care tu participi la o cursa. Cursa cu Monster Truck Taxi este mai interesanta deoarece tu conduci un MonsterTruck cu ajutorul caruia te poti catara pe alte masini.