Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 468
Jucate in total: 1,664,458
Useri online: 3
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Parcheaza masina 2
Description: Jocul Parcheaza masina 2 este un joc online de condus, misiunea ta este sa parchezi masina fara a o accidenta in locul stabilit.Succes!
Played: 6,774
Added: 26 Noiembrie 2011
Jocuri de condus > Jocuri cu parcari > Parcheaza masina 2
Comments:
1
Guest (16 Aprilie 2012):
super tare jocul!!!! Happy  Wink  Clap hands  Cool
Guest (13 Aprilie 2012):
Happy e foarte tare jocul Happy  Cool  Wave  Clap hands  Hmm...  Happy  Sad  Wink  @  Cool  Wave  Hmm...  Clap hands
cosmyn132 (30 Ianuarie 2012):
ioane mai ai de invatat pana ma ajungiHappy)))Ucenic:P
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Fura masina!
Fura masina!
Acesta este un joc foarte interesant.Misiunea ta este sa furi masina indicata din parcare si sa iesi cu ea neatinsa de acolo. Pentru a iesi cu masina de acolo trebuie sa ajungi la punctul "exit". Succes!
Space Station Loader
Space Station Loader
Jocul Space Station Loader, desi face parte din categoria jocuri cu parcari, nu este un joc cu parcari autentic. In schimb este destul de asemantor cu unul. Scopul tau este acela de a cara diferite obiecte ajutat de un motostivuitor. Partea ce il aseamna foarte mult cu jocurile de parcari este aceea ca nu ai voie sa lovesti obiectele iar locul de manevra este unul strans.
Parcari la Hotelul Glamour
Parcari la Hotelul Glamour
Parcari la Hotalul Glamour este un joc din categoria jocuri cu parcari ! In oras s-a deschis un nou hotel, iar tu ai fost angajat ca valet. Misiunea ta este sa parchezi cat mai multe masini. Ai grija insa la obstacole! Timpul este limitat, dar pentru fiecare masina parcata primesti un timp extra de 5secunde! Jocul se joaca din sageti!
Parking Lot 2
Parking Lot 2
Parking Lot 2 este editia secundara a faimosului joc Parking Lot ! Aceste face parte din categoria jocuri cu parcari, iar scopul jocului este acela de a parca masina la locul indicat inainte ca timpul sa se termine ! Jocul este structurat pe nivele, avand 3 vieti pe care le poti pierde foarte usor daca nu esti atent ! Succes!
Parking lot 3
Parking lot 3
Parking lot 3 este cea mai noua editia a renumitului joc flash Parking lot ! Acesta este un joc din categoria jocuri cu parcari. Scopul jocului este sa parchezi perfect masina, in timpul acordat. Acest joc se joaca cu ajutorul sagetilor ! Succes!