Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 184
Jucate in total: 1,608,574
Useri online: 1
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Parcheaza masinile
Description: Jocul Parcheaza masinile este un joc online de condus. Incearca sa parchezi toate masinile la locurile stabilite si castigi jocul.Succes!
Played: 4,652
Added: 26 Noiembrie 2011
Jocuri de condus > Jocuri cu parcari > Parcheaza masinile
Comments:
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Parcari grele
Parcari grele
Jocul Parcari grele este un joc din categoria jocuri cu parcari. In acest joc trebuie sa parchezi masina in locul specificat ! Pentru a face acest lucru foloseste sagetile. Ai grija mare la obstacole: bariere, alte masini, si cel mai important nu atinge bordura! Ai grija, timpul pentru parcare este limitat ! SUCCES!
Fura masini
Fura masini
Jocul Fura masini este un joc online de condus. Ideea jocului este sa furi masini,dar sa ai grija sa nu le lovesti cand iesi din parcare fiindca alarma se va declansa.Succes!
Super Cars
Super Cars
In Super Cars misiunea ta este de a parca cateva masini in zonele special marcate intr-un minut. Termina cat mai rapid toate masinile de parcat si aduna puncte.
Space Station Loader
Space Station Loader
Jocul Space Station Loader, desi face parte din categoria jocuri cu parcari, nu este un joc cu parcari autentic. In schimb este destul de asemantor cu unul. Scopul tau este acela de a cara diferite obiecte ajutat de un motostivuitor. Partea ce il aseamna foarte mult cu jocurile de parcari este aceea ca nu ai voie sa lovesti obiectele iar locul de manevra este unul strans.
Parcheaza in ChinaTown
Parcheaza in ChinaTown
Jocul Parcheaza in ChinaTown este unul din acele jocuri cu parcari care iti capteaza atentia si te face sa il joci la nesfarsit. In acest joc, misiunea ta este aceea de a parca masina in cat mai multe locuri contra-cronometru.