Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 90
Jucate in total: 1,652,462
Useri online: 5
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Parcheaza masina de politie
Description: Fi un as in jocuri cu parcari. Invata cum se parcheaza masina de politie. Jocul este oarecum dificil deoarece ai de-a face cu o masina de politie destul de rapida si puternica careia ii place mai mult fuga decat parcarea.
Played: 10,346
Added: 2 Aprilie 2012
Jocuri de condus > Jocuri cu parcari > Parcheaza masina de politie
Comments:
1
Guest (5 Aprilie 2012):
CEL MAI URAT JOC DIN LUME Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad
Guest (5 Aprilie 2012):
Sad
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Invata sa parchezi
Invata sa parchezi
Jocul invata sa parchezi este un joc de condus.Invata sa parchezi masina facand cat mai multe parcari posibile, cu fata,cu spatele, parcari laterale etc. Succes!
Valet Parking
Valet Parking
Un superb joculet in care trebuie sa parchezi masinile clientilor. Ce este diferit intre acest joculet cu parcare si alte jocuri cu parcari ? Pai, acest joc se joaca din mouse, asa ca aveti grija cat de repede va miscati. Succes!
Scoala de soferi 2
Scoala de soferi 2
Jocul Scoala de soferi 2 este un joc de condus. Jocul este structurat pe nivele. Alege-ti o masina si incearca sa iei permisul din cat mai putine incercari.Succes!
Parcheaza autobuzul scolii
Parcheaza autobuzul scolii
In jocul Parcheaza autobuzul scolii tu trebuie sa parchezi un autobuz destinat transportului de elevi printre alte autobuze, asta cu cea mai mare grija pentru a nu lovi alte autobuze.
Scoala de soferi
Scoala de soferi
Jocul Scoala de soferi este un joc de condus. Jocul este structurat pe nivele ordonate crescator in functie de dificultate. Tot ce trebuie sa faci este sa duci masina la linia verde. Ai grija la: pietoni,semne de circulatie, masini, sau orice alt obstacol.Succes!