Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 180
Jucate in total: 1,616,780
Useri online: 2
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Cisterna in oras
Description: Daca iti plac jocuri cu camioane este clar ca iti plac si cele cu cisterne, astfel iti propun jocul cisterna in oras. In acest joc esti soferul unei cisterne cu ajutorul careia trebuie sa trasnporti diferiti combustibili in diferite locatii din oras. Ce zici poti sa respecti termenii de livrare?
Played: 7,918
Added: 2 Aprilie 2012
Jocuri de condus > Jocuri cu camioane > Cisterna in oras
Comments:
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Big Rig-Scoala de soferi
Big Rig-Scoala de soferi
Jocul Big Rig-Scoala de soferi este un joc de condus. Scopul este foarte simplu, treci printre jaloane cu tirul si incearca sa lovesti cat mai putine.Succes!
Skidpan
Skidpan
Jocul Skidpan este un joc de condus, in care trebuie sa faci 3 ture de circuit in cel mai scurt timp posibil,ai grija la jaloane,daca le atingi, te penalizeaza cu o secunda pentru fiecare jalon.Se joaca din sageti.Succes!
Scania
Scania
Scania este o firma care produce camioane. Aceasta firma este cunoscuta in toata lumea pentru puterea camioanelor. Acum ai ocazia sa conduci si tu un camion scania si sa ne zici o parere.Mult succes!
Bus-Racer
Bus-Racer
Fa curse cu autobuzul acum si obtine cel mai scurt timp.Succes!
Turneul de camioane
Turneul de camioane
Jocul Tunelul cu camioane face parte din categoria jocuri condus. Upgradeaza-ti truckul si termina cursele in cel mai scurt timp.Castiga o medalie aur/argint/bronz si ai asigurati banii pentru upgrade.