Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 64
Jucate in total: 1,652,436
Useri online: 4
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Taxi Drive 2
Description: Taxi Drive 2 este un joc similar celebrului joc de pe PC Taxi Driver in care trebuie sa duci pasagerii unde comanda. Ai mare grija sa nu te lovesti de pereti sau de celelalte masini.
Played: 12,208
Added: 23 Martie 2012
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Taxi Drive 2
Comments:
1
Guest (2 Mai 2012):
misto Cool
Guest (16 Aprilie 2012):
bravo Clap hands  Happy  Happy  Happy
Guest (12 Aprilie 2012):
BRAVO BRAVO Clap hands  Wave  Wink  Wink
Guest (11 Aprilie 2012):
cool:P Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Happy :clap
Guest (8 Aprilie 2012):
UUUU
Guest (5 Aprilie 2012):
Clap hands  Cool
Guest (2 Aprilie 2012):
Clap hands
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Taxi Express
Taxi Express
Jocul taxi express este unul foarte amuzant, el este unul din multele jocuri taxi la care te amuzi. In acest joc scopul tau este acela de a duce clientii cat mai rapid la destinatie dar si de evita sa iti distrugi masina. Tine minte ca totusi poti castiga si bacsisuri daca le pui sa asculte muzica preferata.
Taxiul Nazdravan
Taxiul Nazdravan
Taxiul Nazdravan a ajuns pe un drum national pe unde circula foarte multe masini, tu trebuie sa le ocolesti sau sa sari peste ele pentru a evita orice accident neplacut. Incearca chiar acum Taxiul Nazdravan
New York taxi puzzle
New York taxi puzzle
Un joc interesant, scopul fiind sa altcatuiesti un puzzle destramat cu un taxiu in New York ! Ai nevoie de multa concentrare si agilitate, dar daca reusesti sa il termini vei demonstra ca esti cel mai bun la jocuri taxi ! Succes!
Raju Meter 2
Raju Meter 2
Se pare ca esti singuru taximetrist sigur din tot orasul, asa ca va trebuii sa faci fata incercarilor mafiei de a ucide persoana transportata. Fii cel mai bun la jocuri taxi ! Succes!
Crazy taxi
Crazy taxi
Jocul Crazy taxi face parte din categoria jocuri taxi. Sari peste masinile concurente la trafic pentru a ajunge mai repede la destinatie.Succes!