Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 55
Jucate in total: 1,608,665
Useri online: 1
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Taxi Drive 2
Description: Taxi Drive 2 este un joc similar celebrului joc de pe PC Taxi Driver in care trebuie sa duci pasagerii unde comanda. Ai mare grija sa nu te lovesti de pereti sau de celelalte masini.
Played: 12,106
Added: 23 Martie 2012
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Taxi Drive 2
Comments:
1
Guest (2 Mai 2012):
misto Cool
Guest (16 Aprilie 2012):
bravo Clap hands  Happy  Happy  Happy
Guest (12 Aprilie 2012):
BRAVO BRAVO Clap hands  Wave  Wink  Wink
Guest (11 Aprilie 2012):
cool:P Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Happy :clap
Guest (8 Aprilie 2012):
UUUU
Guest (5 Aprilie 2012):
Clap hands  Cool
Guest (2 Aprilie 2012):
Clap hands
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Taxiul Nazdravan
Taxiul Nazdravan
Taxiul Nazdravan a ajuns pe un drum national pe unde circula foarte multe masini, tu trebuie sa le ocolesti sau sa sari peste ele pentru a evita orice accident neplacut. Incearca chiar acum Taxiul Nazdravan
Taxiul Dragostei
Taxiul Dragostei
Acesta este un suberb joc cu taxi online ! Tu impreuna cu prietena ta calatoriti cu taxiul, dorinta de a o saruta pe partenera este foarte mare, asa ca va trebuii sa o faci pe furis fara ca soferul taxiului sa va vada, sau chiar si cei din exterior, alte masini,motorete, etc. Jucati cele mai frumoasa jocuri cu taxi doar aici. Succes!
Taxi Zombie 2
Taxi Zombie 2
In jocul Taxi Zombie 2 tu trebuie sa ajuti cat mai multi oameni sa scape de zombie. Asa ca acest joc nu este unul din acele jocuri taxi obisnuite. Dupa ce ai incarcat 3 oameni in maisina trebuie sa ii duci in zona sigura.
Coloreaza Taxiul
Coloreaza Taxiul
In Coloreaza Taxiul trebuie sa colorezi taxiul cat mai frumos in asa fel incat sa atragi cat mai multi clienti. Distreaza-te in Coloreaza Taxiul si fa cele mai frumoase creatii .
Bombay Taxi
Bombay Taxi
Jocul Bombay taxi este un joc cu taxi. Parcheaza taxiul unde doreste clientul pentru a incasa banii pe cursa. Ai grija sa nu lovesti masina, altfel clientul se va speria.Succes!