Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 85
Jucate in total: 1,643,524
Useri online: 2
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Taxi Drive 2
Description: Taxi Drive 2 este un joc similar celebrului joc de pe PC Taxi Driver in care trebuie sa duci pasagerii unde comanda. Ai mare grija sa nu te lovesti de pereti sau de celelalte masini.
Played: 12,184
Added: 23 Martie 2012
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Taxi Drive 2
Comments:
1
Guest (2 Mai 2012):
misto Cool
Guest (16 Aprilie 2012):
bravo Clap hands  Happy  Happy  Happy
Guest (12 Aprilie 2012):
BRAVO BRAVO Clap hands  Wave  Wink  Wink
Guest (11 Aprilie 2012):
cool:P Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Happy :clap
Guest (8 Aprilie 2012):
UUUU
Guest (5 Aprilie 2012):
Clap hands  Cool
Guest (2 Aprilie 2012):
Clap hands
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Taxi Driver Challenge 2
Taxi Driver Challenge 2
Avem pentru tine un nou joc din categoria jocuri taxi ! Gaseste cat mai multi clienti si dui la locatiile cerute pentru a face cat mai multi bani. Ai grija la celelalte masini si/sau la bordura sau alte obstacole! Succes!
Taximetrist
Taximetrist
Jocul Taximetrist este un joc de condus taxi. Esti angajat ca taximetrist la singura firma de taxi din oras, preia comenzile clientilor si fa curse prin oras pentru a face bani. Nu uita ca trebuie sa pui benzina. Cu banii obtinuti poti sa faci upgrade la taxi!
Bombay Taxi
Bombay Taxi
Jocul Bombay taxi este un joc cu taxi. Parcheaza taxiul unde doreste clientul pentru a incasa banii pe cursa. Ai grija sa nu lovesti masina, altfel clientul se va speria.Succes!
Taxi in oras
Taxi in oras
Jocul Taxi in oras face parte din categoria jocuri taxi. Fa rost de cat mai multi pasageri si condui la destinatie cat de repede poti.Succes!
Taxi Express
Taxi Express
Jocul taxi express este unul foarte amuzant, el este unul din multele jocuri taxi la care te amuzi. In acest joc scopul tau este acela de a duce clientii cat mai rapid la destinatie dar si de evita sa iti distrugi masina. Tine minte ca totusi poti castiga si bacsisuri daca le pui sa asculte muzica preferata.