Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 389
Jucate in total: 1,664,379
Useri online: 2
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Taxi Drive 2
Description: Taxi Drive 2 este un joc similar celebrului joc de pe PC Taxi Driver in care trebuie sa duci pasagerii unde comanda. Ai mare grija sa nu te lovesti de pereti sau de celelalte masini.
Played: 12,251
Added: 23 Martie 2012
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Taxi Drive 2
Comments:
1
Guest (2 Mai 2012):
misto Cool
Guest (16 Aprilie 2012):
bravo Clap hands  Happy  Happy  Happy
Guest (12 Aprilie 2012):
BRAVO BRAVO Clap hands  Wave  Wink  Wink
Guest (11 Aprilie 2012):
cool:P Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Happy :clap
Guest (8 Aprilie 2012):
UUUU
Guest (5 Aprilie 2012):
Clap hands  Cool
Guest (2 Aprilie 2012):
Clap hands
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Road Hunter GT
Road Hunter GT
Te crezi tare la jocuri taxi? Incearca noul Road Hunter GT ! Cel mai mare hot sia indeplinit visul, sa jefuiasca banca din oras. Tu va trebuii sa il transporti, iar pentru fiecare km parcurs el iti va plati 1$ ! Aduna cat mai multi $ si fii cel mai bun taximetrist! Succes!
Taxi Rush
Taxi Rush
Taxi Rush este un joc cu taxi online ! Tu esti un taximetrist, iar misiunea ta este sa duci oamenii la destinatie in cel mai scurt timp posibil, ce te faci insa, ca pe autostrada principala sunt foarte multe masini? Trebuie sa iti folosesti puterile speciale a taxiului tau si sa sari peste celelalte masini. Joaca cele mai frumoase jocuri cu taxi doar aici. Succes!
GabCab
GabCab
Jocul GabCab este unul foarte amuzant, ce se incadreaza cu succes in categoria jocuri taxi. In acest joc tu trebuie sa iei clientii de la anumite locatii si sa ii duci acolo unde vor, mai interensat este ca poti lua pana la 3 clienti diferiti. Controlul se face cu ajutorul mouse-ului!
Bombay Taxi 2
Bombay Taxi 2
Alege nivelul si taxiul si incepe sa parchezi taxiul de la munca incercand sa eviti loviturile cu celelalte masini.
Taxi Driver Challenge 2
Taxi Driver Challenge 2
Avem pentru tine un nou joc din categoria jocuri taxi ! Gaseste cat mai multi clienti si dui la locatiile cerute pentru a face cat mai multi bani. Ai grija la celelalte masini si/sau la bordura sau alte obstacole! Succes!