Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 75
Jucate in total: 1,664,773
Useri online: 3
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Scania
Description: Scania este o firma care produce camioane. Aceasta firma este cunoscuta in toata lumea pentru puterea camioanelor. Acum ai ocazia sa conduci si tu un camion scania si sa ne zici o parere.Mult succes!
Played: 3,343
Added: 15 Martie 2012
Comments:
1
Guest (29 Martie 2012):
eu vreau viteza dar ma prinde politia Wave  Sad
Guest (16 Martie 2012):
Happy  Happy  Cool  Cool NASPA RAU CA NU POT MERE REPEDE CA VINE POLITIA CSI MA PRINDE
Wave  Wave  Wave
Guest (16 Martie 2012):
nu pot merge repede naspa ca daca merg prea repede adica 100 km pe h ma prinde politiaSadnaspa
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Camioane Marfa
Camioane Marfa
Cel mai nou joc din categoria jocuri cu camioana. Trasporta marfa de la un furnizor la altul fara a pierde prea mult din ea. Ai grija insa, drumurile sunt inzapezite si pline de denivelari! SUCCES!
Truck trial 2
Truck trial 2
In Truck trial 2 tu controlezi un cap tractor pe dealuri. Trebuie sa ai grija cum il controlezi pentru a putea trece de toate obstacolele si pentru a nu-l accidenta. Acest joc face parte din categoria jocuri cu camioane.
Camioane Volvo
Camioane Volvo
Camioane Volvo este un joc online din categoria jocuri cu camioane! Transporta marfa dintr-un loc in altul in cea mai mare siguranta si rapiditate! Camioanele volvo sunt renumite pentru extraordinara lor putere, iar acum ai ocazia sa le testezi! Succes!
Autobuzul Scolar
Autobuzul Scolar
Jocul Autobuzul Scolar este un joc de condus. Iati permisul pentru autobuzul scolar,dar ai grija ca e mult mai greu ca la categoria B.Succes!
Camioane cargo
Camioane cargo
Un nou super joc din categoria jocuri cu camioane! Joaca acum Camioane cargo, un joc in care trebuie sa ajungeti la locatia indicata pentru a incarca camionul cu marfa de la depozit. Succes!