Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 61
Jucate in total: 1,597,213
Useri online: 2
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: PARCARI MASINI 1
Description: Misiunea este parchezi masini cat de repede si cat de in siguranta poti. Scorul tau in fiecare nivel e asigurat de cat de bine parchezi si cat de mult lovesti masinile parcate. Te credeai bun la jocuri cu parcari? Joaca acum PARCARI MASINI 1 ! Succes!
Played: 6,872
Added: 12 Martie 2012
Jocuri de condus > Jocuri cu parcari > PARCARI MASINI 1
Comments:
1
Guest (21 Aprilie 2012):
nu imi place il iubesc Clap hands  Wave
Guest (10 Aprilie 2012):
bun
Guest (5 Aprilie 2012):
Clap hands is  .  .i like it  Cool
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Park Your Ride 2 Shanghai
Park Your Ride 2 Shanghai
Park Your Ride 2 Shanghai este un joc online din categoria jocuri cu parcari . Scopul jocului este sa parchezi masina in marele oras Shanghai ! Ai grija insa, orasul e full de masini. Succes!
Parcheaza Perfect 4
Parcheaza Perfect 4
Jocul Parcheaza Perfect 4 este un joc din categoria jocuri cu parcari. Misiunea ta este sa parchezi masina perfect in locul indicat, dar ai grija la obstacole, cum ar fi jaloanele sau celelalte masini. Ai o anumita limita de damage, si un anumit timp in care trebuie sa te incadrezi.Succes!
Space Station Loader
Space Station Loader
Jocul Space Station Loader, desi face parte din categoria jocuri cu parcari, nu este un joc cu parcari autentic. In schimb este destul de asemantor cu unul. Scopul tau este acela de a cara diferite obiecte ajutat de un motostivuitor. Partea ce il aseamna foarte mult cu jocurile de parcari este aceea ca nu ai voie sa lovesti obiectele iar locul de manevra este unul strans.
Park my car!
Park my car!
Parcheaza masinile clientilor fara stricaciuni si in cel mai frumos stil . Noroc!
Parcheaza masina decapotabila
Parcheaza masina decapotabila
Parcheaza masina decapotabila este unul dintre cele mai noi jocuri din categoria jocuri cu parcari. Scopul jocului este sa parchezi masina data in locul indicat, fara a lovii orice fel de obstacol. Ai grija insa, ai 10 vieti si un timp limitat in care trebuie sa parchezi masina. Succes!