Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 119
Jucate in total: 1,617,599
Useri online: 4
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Taxiul viitorului
Description: Descopera cum va fi taxiul in viitor, si fi primul care traieste aceasta senzatie! Te crezi bun la jocuri taxi ? Incearca-l pe acesta! Taxiul viitorul nu merge pe sosele, ci zboara! Jocul se joaca din mouse! Succes!
Played: 4,793
Added: 7 Martie 2012
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Taxiul viitorului
Comments:
1
Guest (15 Aprilie 2012):
tare rauHappy)
Guest (8 Aprilie 2012):
cel mai tareeeeeeeeeeee Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Wave  Wave  Wave  Happy  Happy  Happy  Hmm...  Hmm...  Hmm...  Hmm...  Clap hands  Clap hands  Cool  Cool
Guest (5 Aprilie 2012):
tare
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Taxi Driver Challenge
Taxi Driver Challenge
Taxi Driver Challenge este cel mai nou joc din categoria jocuri taxi. Misiunea ta este sa cauti pasageri si sa ii duci la locatiile unde vor sa mearga, pentru a aduna cat mai multi bani.Succes!
City Taxi 2
City Taxi 2
City taxi 2 este un joc cool, din categoria jocuri taxi ! Jocul este structurat pe nivele, iar cu fiecare nivel numarul de pasageri pe care trebuie sa ii duci la destinatie se mareste. Jocul se joaca din sageti! Succes!
Hei, Taxi !
Hei, Taxi !
Acest joc este un joc din categoria jocuri taxi. Tu esti un taximetrist profesionist, iar misiunea ta este sa duci oameni in siguranta la destinatiile alese de ei. Insa orasul este destul de aglomerat in ultima vreme si va trebuii sa intrii printre cele mai stramte locuri pentru a lua pasageri! Succes!
Taxi Parking
Taxi Parking
Taxi Parkin este un joc frumos in care trebuie sa parchezi propriul tau taxiu in spatiul special amenajat. Ai grija sa nu te lovesti de pereti deoarece vei pierde cursa. Taxi Parking este acel joc care nu trebuie ratat.
Decoreaza-ti taxiul
Decoreaza-ti taxiul
Cel mai nou joc din categoria jocuri cu taxi ! Fiind somer, si avand un carnet de conducere te-ai hotarat ca meseria de taximetrist este cea mai potrivita pentru tine. Asadar aranjeaza-ti masina sa arate ca un taxi, si dai bataie!