Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 58
Jucate in total: 1,597,210
Useri online: 2
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Taxiul viitorului
Description: Descopera cum va fi taxiul in viitor, si fi primul care traieste aceasta senzatie! Te crezi bun la jocuri taxi ? Incearca-l pe acesta! Taxiul viitorul nu merge pe sosele, ci zboara! Jocul se joaca din mouse! Succes!
Played: 4,754
Added: 7 Martie 2012
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Taxiul viitorului
Comments:
1
Guest (15 Aprilie 2012):
tare rauHappy)
Guest (8 Aprilie 2012):
cel mai tareeeeeeeeeeee Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Wave  Wave  Wave  Happy  Happy  Happy  Hmm...  Hmm...  Hmm...  Hmm...  Clap hands  Clap hands  Cool  Cool
Guest (5 Aprilie 2012):
tare
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Taxi in Oraselul cu Baloane
Taxi in Oraselul cu Baloane
Taxi in Oraselul cu baloane este un joc de condus in care lumea are nevoie de singuru taximetrist din oras, indiferent ca merg la pizza,cinema, sau chiar la uzina, oamenii au nevoie de un taximetrist care sai duca.
Arthur Taxi
Arthur Taxi
Arthur este cel mai rapid sofer din intreaga Londra, deasemenea el este o maimuta! Misiunea ta este sa-l ajuti pe Arthur sa gaseasca 5 clienti si sa ii duca pe fiecare la destinatiile alese in cel mai scurt timp posibil, deasemenea ai grija la politie, ei cred ca cimpanzeii sunt un pericol la volan! Un joc din categoria jocuri taxi!
Road Hunter GT
Road Hunter GT
Te crezi tare la jocuri taxi? Incearca noul Road Hunter GT ! Cel mai mare hot sia indeplinit visul, sa jefuiasca banca din oras. Tu va trebuii sa il transporti, iar pentru fiecare km parcurs el iti va plati 1$ ! Aduna cat mai multi $ si fii cel mai bun taximetrist! Succes!
Taxi in oras
Taxi in oras
Jocul Taxi in oras face parte din categoria jocuri taxi. Fa rost de cat mai multi pasageri si condui la destinatie cat de repede poti.Succes!
Taxiu Londonez
Taxiu Londonez
Jocul Taxiu Londonez este un joc cu taxi. Parcheaza taxiul, fara al lovi/zgaria in limita timpului acordat. Ai grija la celelalte masini participante la trafic.Succes!