Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 97
Jucate in total: 1,664,795
Useri online: 3
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: Taxiul viitorului
Description: Descopera cum va fi taxiul in viitor, si fi primul care traieste aceasta senzatie! Te crezi bun la jocuri taxi ? Incearca-l pe acesta! Taxiul viitorul nu merge pe sosele, ci zboara! Jocul se joaca din mouse! Succes!
Played: 4,876
Added: 7 Martie 2012
Jocuri de condus > Jocuri taxi > Taxiul viitorului
Comments:
1
Guest (15 Aprilie 2012):
tare rauHappy)
Guest (8 Aprilie 2012):
cel mai tareeeeeeeeeeee Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Clap hands  Wave  Wave  Wave  Happy  Happy  Happy  Hmm...  Hmm...  Hmm...  Hmm...  Clap hands  Clap hands  Cool  Cool
Guest (5 Aprilie 2012):
tare
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Yellow Cab New York
Yellow Cab New York
Un nou joc din categoria jocuri taxi ! In acest joc trebuie sa iti duci clientul la destinatie in cel mai scurt timp, dar ai grija, strada este denivelata si poti avea mari surprize! Succes!
Crazy Shuttle Taxi
Crazy Shuttle Taxi
Cele mai haioase jocuri taxi le gasesti doar aici. In acest joculet, misiunea ta este sa iei cati mai multi clienti, si sa calci cat mai multi oameni. Pentru a folosii NOS apasa tasta "S" ! Succes!
Taxiul pe deal
Taxiul pe deal
In jocul Taxiul pe deal actiunea se petrece in New York. Este un joc ce face parte din categoria jocuri taxi. Si scopul lui este acela de a sta cat mai mult in aer pe dealuri si de a ajunge cat mai rapid la destinatie. Un joc foarte interactiv!
Taxiu Londonez
Taxiu Londonez
Jocul Taxiu Londonez este un joc cu taxi. Parcheaza taxiul, fara al lovi/zgaria in limita timpului acordat. Ai grija la celelalte masini participante la trafic.Succes!
Bombay Taxi 2
Bombay Taxi 2
Alege nivelul si taxiul si incepe sa parchezi taxiul de la munca incercand sa eviti loviturile cu celelalte masini.