Cautare

Statistici
Jocuri pe site: 369
Jucate astazi: 98
Jucate in total: 1,652,470
Useri online: 5
RSS Feed
Reclama

File Info:
Title: City Taxi 2
Description: City taxi 2 este un joc cool, din categoria jocuri taxi ! Jocul este structurat pe nivele, iar cu fiecare nivel numarul de pasageri pe care trebuie sa ii duci la destinatie se mareste. Jocul se joaca din sageti! Succes!
Played: 16,100
Added: 6 Martie 2012
Jocuri de condus > Jocuri taxi > City Taxi 2
Comments:
1
Guest (27 Aprilie 2012):
asa si asa Clap hands
Guest (25 Aprilie 2012):
fain  Clap hands
Guest (25 Aprilie 2012):
fain fain fain  Cool  Clap hands  Wave  @  Wink
Guest (8 Aprilie 2012):
NASPA RAU
Guest (6 Aprilie 2012):
sall
Guest (28 Martie 2012):
Wave heiiiiiiii
1
Leave a Comment:

Happy Sad Wink
@  Cool Wave
Hmm... Clap hands
Reclama
Add this file to your website:
Related Files:
Taxi Driver Challenge 2
Taxi Driver Challenge 2
Avem pentru tine un nou joc din categoria jocuri taxi ! Gaseste cat mai multi clienti si dui la locatiile cerute pentru a face cat mai multi bani. Ai grija la celelalte masini si/sau la bordura sau alte obstacole! Succes!
Yellow Cab New York
Yellow Cab New York
Un nou joc din categoria jocuri taxi ! In acest joc trebuie sa iti duci clientul la destinatie in cel mai scurt timp, dar ai grija, strada este denivelata si poti avea mari surprize! Succes!
Cone crazy 1
Cone crazy 1
Cone crazy 1 este precedentul lui Cone crazy 2, facand parte din categoria jocuri cu taxi. Dupa cum se poate observa in imaginea pentru descriere, tot ce trebuie sa faceti este sa loviti toate jetoanele intr-o parcare nebuna in acumularea punctelor pe un timp limitat.
Taxiul Nazdravan
Taxiul Nazdravan
Taxiul Nazdravan a ajuns pe un drum national pe unde circula foarte multe masini, tu trebuie sa le ocolesti sau sa sari peste ele pentru a evita orice accident neplacut. Incearca chiar acum Taxiul Nazdravan
Crazy taxi
Crazy taxi
Jocul Crazy taxi face parte din categoria jocuri taxi. Sari peste masinile concurente la trafic pentru a ajunge mai repede la destinatie.Succes!